Syahiba Saufa - Lali Dalan Bali Lyrics | BollywoodTracksLyrics

'Lali Dalan Bali' is the latest Javanese song sung by 'Syahiba Saufa'. The song lyrics are written by Wawan Dapoer. The song was released at 'wahanamusik' official youtube channel on July 13th, 2020.

Song Details:

Title: Lali Dalan Bali
Artist: Syahiba Saufa 
Songwriter: Wawan Dapoer
Arranger: Irwan Pay
Music Label: wahanamusik
Released Date: July 13th, 2020.


Lali Dalan Bali Lyrics:

Opo Salahku Nganti Dadi Ngene
Nasib Sing Tak Rasake
Tresnoku Siji Raiso Keganti
Sliramu Ning Ati...

Senajan Ono Sing Teko Lan Lungo

Ning Sliramu Sejatine Roso...

Kelingan Yen Kelingan
Ku Marang Sliramu
Perih Rasane Jero Atiku
Tegane Kowe Kok Lali
Ning Dalanmu Bali

Aku Kok Tinggal Dewe
Lungo Ra Tau Ono Pamite...


Written by: Gaurav [BOLLYWOOD TRACKS LYRICS]                                             

If Found Any Mistake in Lyrics, Please Report In Contact Section with Correct Lyrics...

Post a Comment