Happy Asmara - Aku Ikhlas Lyrics | BollywoodTracksLyrics

'Aku Ikhlas' is the latest Indonesian song performed by 'Happy Asmara'. The song lyrics are penned by Andika Permana Putra. The song was released at 'Global Musik Era Digital' official youtube channel on August 15th, 2020.

Song Details:

Song: Aku Ikhlas (Lyric)
Artist: Happy Asmara
Songwriter: Andika Permana Putra
Music Label: Global Musik Era Digital
Released Date: August 15th, 2020.


Aku Ikhlas Lyrics:

Aku nglakoni kabeh iki
Ikhlas seko ning ati nggo sliramu

Duh kang mas sepurane yen aku
Nggawe loro atimu, Aku ora menghargai
Koe sing gemati

Yowes rapopo rasah digetuni

Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Reff :
Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Reff :
Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Pancen iki dalane
Aku raiso nompo     
Aku wis iso nerimo
Tapi aku sing ora lilo
Pengenmu ke..pie
Pengenku nyanding koe
Wes lalekke aku
Tak cobo nompo anane

          
Wungkin wis takdire
Kudu dikuatke
Nompo kenyataane
Aku ro koe pancen dudu jodone


Written by: Gaurav [BOLLYWOOD TRACKS LYRICS]                                             

If Found Any Mistake in Lyrics, Please Report In Contact Section with Correct Lyrics...

Post a comment