Mala Agatha - Menungso Oratoto Lyrics | BollywoodTracksLyrics

'Menungso Oratoto' is the latest  Indonesian song sung & performed by 'Mala Agatha' while the lyrics are penned by Adryan Nur. The song was released on 'Global Musik Era Digital' official youtube channel on October 19th, 2020.

Song Details:

Song: Menungso Oratoto (Lyric)
Artist: Mala Agatha
Songwriter: Adryan Nur
Music Label: Global Musik Era Digital
Released Date: October 19th, 2020.

Menungso Oratoto Lyrics:

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto

Cerito wingi tak tuliske dadi lagu
Mergo kahanane sing marai ngelu
Angin wengi sing nggregesi njero awak iki
Sing marai netes eluh ono pipi

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo

Aku sing gemati aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo

Aku sing gemati aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto


Written by: Gaurav [BOLLYWOOD TRACKS LYRICS]                                             

If Found Any Mistake in Lyrics, Please Report In Contact Section with Correct Lyrics...

Post a comment