Mala Agatha - Ora Sejalan Lyrics | BollywoodTracksLyrics

'Ora Sejalan' is the latest Javanese song performed by 'Mala Agatha' while the lyrics are penned by Wandi Bireun & SKL. The song was released at 'Global Musik Era Digital' official youtube channel on October 1st, 2020.


Song Details:

Song: Ora Sejalan (Lyric)

Artist: Mala Agatha

Songwriter: Wandi Bireun & SKL

Music Label: Global Musik Era Digital

Released Date: October 1st, 2020.


Ora Sejalan Lyrics:

Aku mulai ragu...

Sepiro gedene tresnamu

Janji sing mbok ucapke neng aku 

Sing tak rasak rasakne kowe ra koyo biasane

Opo kowe ra eleng karo aku...


Koe karo aku wis ramungkin dadi siji

Keegoan yang berkahir emosi

Tak kuatne atiku ngadepi kahanan uripku

Tatu atiku malah soyo jeru...


Mungkin iki wis garise 

Aku lan kowe dudu jodone

Sak kuat kuate bertahan 

Aku yakin bakal sia sia...


Raono gunane di terusne 

We ro aku mung cukup semene

Yen pancen iki dudu dalane

Tak ikhlas ne mesyo isih balek kanan wae...


Written by: Gaurav [BOLLYWOOD TRACKS LYRICS]                                             

If Found Any Mistake in Lyrics, Please Report In Contact Section with Correct Lyrics...

Post a comment